Στο Παναθηναϊκός – Άρης ο Γιώργος Καρλαύτης, ξεσήκωσε τους οπαδούς του «τριφυλλιού»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 22:56 Στο Παναθηναϊκός – Άρης ο Γιώργος Καρλαύτης, ξεσήκωσε τους οπαδούς του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Super League 1 και στη Λεωφόρο βρέθηκε ο πρωταθλητής του NFL, Γιώργος Καρλαύτης, ο οποίος και ξεσήκωσε τον κόσμο του “τριφυλλιού”.

Ο Καρλαύτης έχει κάνει “μυθικό” ξεκίνημα στο NFL, καθώς έχει δύο πρωταθλήματα με τους Κάνσας Τσιφς στα δύο πρώτα χρόνια του στη λίγκα, αλλά δεν ξεχνάει και τον Παναθηναϊκό, αφού έχει δηλώσει φανατικός οπαδός της ομάδας.

Κάπως έτσι βρέθηκε και στη Λεωφόρο, όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ πήγε μπροστά και στη θύρα 13 για να τραγουδήσει μαζί της σύνθημα του “τριφυλλιού” και πέταξε μπάλες του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση