Ολυμπιακός: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Ζέλσον Μαρτίνς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 10:15 Ολυμπιακός: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Ζέλσον Μαρτίνς

Ο Ζέλσον Μαρτίνς τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ζέλσον Μαρτίνς, μπήκε ως αλλαγή στο 59’ και από τα δικά του πόδια προήλθε το γκολ της ισοφάρισης (1-1, 72’), αλλά λίγα λεπτά αργότερα (83’) τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς απέφυγε τα χειρότερα, καθώς μια βαριά θλάση θα μπορούσε να τον κρατάει εκτός αγωνιστικών χώρων έως και δύο μήνες, ουσιαστικά μέχρι το φινάλε της σεζόν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση