ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Τα τρία γκολ στο «έπος» του πρώτου ημιχρόνου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 20:53 ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Τα τρία γκολ στο «έπος» του πρώτου ημιχρόνου

Ο ΠΑΟΚ έκανε τρομερό πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στη ρεβάνς των “16” του Conference League και ανέτρεψε το 2-0 του αγώνα της Κροατίας, προηγούμενος με το απίστευτο 3-0 από το 42′.

Παίζοντας… μονότερμα από τα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες για γκολ και άνοιξε τελικά το σκορ με κεφαλιά του Μπάμπα στο 27′, για να βρει στη συνέχεια και δύο ακόμη τέρματα πριν τη λήξη του ημιχρόνου κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Κουλιεράκης με σουτ που κόντραρε, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο 33′ και λίγο πριν την ολοκλήρωση του 45λέπτου, ο Τόμας με φοβερή κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβεία του Τάισον, διαμόρφωσε το 3-0 του ημιχρόνου.

Το γκολ του Μπάμπα για το ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1-0

}

Το γκολ του Κουλιεράκη για το ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-0

Το γκολ του Τόμας για το ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 3-0

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση