Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 42 ετών, ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 11:07 Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 42 ετών, ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόφ, πρώην αθλητή στο χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις.

Ο Κολτσόφ ήταν πρώην επαγγελματίας αθλητής και ήταν μέλος της εθνικής Λευκορωσίας, ενώ είχε παίξει και στο NHL με τους Pittsburgh Penguins. Ο πρώην αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή στο Μαϊάμι των ΗΠΑ (όπου η Σαμπαλένκα θα συμμετέχει στο τουρνουά της πόλης) και η ενημέρωση ήρθε από την ομάδα του, Σαλαβάτ Γιουλάεφ Ουφά. «Με βαθιά λύπη σάς ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Σαλαβάτ Γιουλάεφ, Κονσταντίν Κολτσόφ, πέθανε», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Η Σαμπαλένκα και ο Κολτσόφ ήταν μαζί από το 2021 και πολλές φορές τη συνόδευε σε περιοδείες που έκανε στο πλαίσιο των τουρνουά της WTA.

Η Λευκορωσίδα τενίστρια δημοσίευε φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τουρνουά που συμμετείχε ή ταξίδια που έκαναν ανά τον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση