Εξαφάνιση 19χρονης - Συγκλονίζουν οι γονείς της: "Περιμένουμε να ανοίξει η πόρτα να μπει μέσα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 15:13 Εξαφάνιση 19χρονης - Συγκλονίζουν οι γονείς της: "Περιμένουμε να ανοίξει η πόρτα να μπει μέσα"

Για 7η ημέρα παραμένει άφαντη η 19χρονη που εξαφανίστηκε στο Κορωπί.

Φως στην υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη η οποία αγνοείται από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, θέλουν να ρίξουν οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι έχουν κάνει "φύλλο και φτερό" το κινητό και τους λογαριασμούς της στα social media.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η οικογένεια του κοριτσιού, η 19χρονη θα πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και θα έδινε συνέντευξη καθώς αναζητούσε εργασία. Μόνο που αυτό δεν έγινε ποτέ με την τύχη της να αγνοείται από εκείνη την ημέρα και έπειτα. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της 19χρονης τελευταία φορά την είδε ο γαμπρός του. Όπως αναφέρει στη μαρτυρία του η κοπέλα ήταν μαζί με ένα φίλο της στην στάση του λεωφορείου.

"Περιμένουμε να ανοίξει η πόρτα να μπει μέσα η Άρτεμις"

Η αγωνία της οικογένειας χτυπά "κόκκινο" καθώς περιμένουν να μάθουν ένα νέο για το που βρίσκεται και σε τι κατάσταση η 19χρονη κόρη τους. Ο πατέρας της κοπέλας τονίζει πως πρέπει "να προλάβουμε το κακό. Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά, δεν κλείνουμε μάτι", όσο περνούν άκαρπες οι ημέρες για τον εντοπισμό της.

Την ίδια στιγμή η μητέρα της κοπέλας ζητά μιλώντας στο Star να γυρίσει πίσω. "Την αγαπάμε όλοι και καθόμαστε και περιμένουμε να δούμε την πόρτα να ανοίγει και να μπαίνει η Άρτεμις μέσα", δηλώνει συγκλονισμένη τονίζοντας πως "η πόρτα είναι ανοιχτή όπως ανοιχτό είναι και ότι ζητάει" και πως το μόνο που ζητά η οικογένεια είναι να γυρίσει πίσω. ς θα εμφανιστεί και θα είναι καλά.

 

 

Τι έδειξε η κάμερα ασφαλείας

Oυδείς γνωρίζει αν τελικά η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι. Από εκείνη τη στιγμή και μετά το κινητό της είναι κλειστό. Το τελευταίο ίχνος ζωής της που έχει καταγραφεί είναι από βίντεο κλειστού κυκλώματος καταστήματος της περιοχής που έφερε στη δημοσιότητα το Mega.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το κορίτσι να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις δύο το απόγευμα για να πάει στη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο. Εντούτοις, προβληματισμό προκαλεί στην οικογένειά της 19χρονης το γεγονός ότι η κοπέλα πήγε σε μία στάση λεωφορείου που είναι μακρύτερα από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει.

Οι αρχές ψάχνουν καρέ - καρέ τις κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τις κινήσεις της κοπέλας σε Παιανία και Παλλήνη, εξετάζοντας παράλληλα όλες τις μαρτυρίες που έχουν σχέση με την εξαφάνισή της.

 

 

Οι έρευνες στο Facebook

Οι γονείς της Αρτέμιδος ήδη έχουν ξεκινήσει να ξεψαχνίζουν το Facebook, καθώς είναι η πέμπτη μέρα που η νεαρή κοπέλα βρίσκεται μακριά από το σπίτι της χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής.

Tα social media ερευνούν και οι αρχές, καθώς τώρα στρέφονται προς το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε γνωρίσει κάποιον μέσω Facebook, ενώ είχε χωρίσει πρόσφατα από έναν 24χρονο με τον οποίον διατηρούσε σχέση.

Ποια είναι η 19χρονη Άρτεμις

Πρόκειται για την Άρτεμις Βασίλη, 19 ετών. Η Άρτεμις δεν έχει έρθει σε επαφή με την οικογένειά της από την 16η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την περιγραφή το νεαρό κορίτσι έχει καστανά μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και λευκά αθλητικά παπούτσια. Μέχρι στιγμής αρκετός κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί με την υπόθεση εξαφάνισης της κοπέλας.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση