Τσίπρας για Πολάκη: Ήταν λάθος η εικόνα, αλλά επαρκείς οι εξηγήσεις του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 21:59 Τσίπρας για Πολάκη: Ήταν λάθος η εικόνα, αλλά επαρκείς οι εξηγήσεις του

Ως «αρνητική εικόνα» και «λάθος» χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη να είναι σε τραπέζι με φίλους στα Χανιά, παρά την καραντίνα. Παρόλα αυτά κάλυψε τον βουλευτή του, λέγοντας πως οι εξηγήσεις που έδωσε «ήταν επαρκείς».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα κι ερωτηθείς για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη να έχει σπάσει την καραντίνα στα Χανιά, σημείωσε πως «ήταν μια αρνητική εικόνα», την χαρακτήρισε «λάθος», αλλά παράλληλα σημείωσε πως ήταν επαρκείς οι δικαιολογίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας.

 «Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 30 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό, το αρνητικό είναι η ανάρτηση του, διότι αυτό είναι μια προτροπή στον κόσμο ότι εντάξει δε χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα. Ήταν λάθος όσον αφορά την ανάρτηση, όσον αφορά την εξήγηση όμως η εξήγηση είναι επαρκής. Ένας γιατρός που βρίσκονταν μέσα στο χειρουργείο και έχει κάνει τεστ τις τελευταίες ώρες είναι προφανές ότι δεν είναι κίνδυνος και δεν είναι επικίνδυνος για να διαδώσει τον ιό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση