Μαθητές συγκέντρωσαν χρήματα για να αγοράσουν tablets σε συμμαθητές τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 13:33 Μαθητές συγκέντρωσαν χρήματα για να αγοράσουν tablets σε συμμαθητές τους

Μαθητές του 7ου Γυμνασίου Κορυδαλλού προσπάθησαν να βοηθήσουν όσους συμμαθητές τους δεν έχουν υπολογιστές και tablets, ενόψει της τηλεκπαίδευσης.

Η Πρόεδρος και η Γραμματέας του 15μελούς στο 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού μίλησαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" για την κίνησή τους να βοηθήσουν συμμαθητές τους.

Όπως εξήγησε η Πρόεδρος του 15μελούς, όταν έμαθαν πως τα σχολεία θα έκλειναν και τα μαθήματα θα μεταφέρονταν σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, πέρασαν από όλες τις τάξεις του σχολείου προκειμένου να μάθουν πόσα και ποια παιδιά δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως μαθήματα λόγω έλλειψης τεχνικών μέσων.

Πήγαν την λίστα με τα 16 παιδιά στην διευθύντρια του σχολείου αλλά τους απάντησε πως δεν υπήρχαν τόσα χρήματα που να εξασφάλιζαν συσκευές για όλους. Τότε το 15μελές αποφάσισε να δώσει τα χρήματα του ταμείου του που πιθανώς θα προορίζονταν για εκδηλώσεις ή εκδρομές που δεν θα γίνουν φέτος.

Η Χριστίνα Κατσούλη και η Βασιλική Κατσούλη μιλάνε ως εκπρόσωποι του 15μελούς για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και για τα χρήματα που υπολείπονται προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες όλων των συμμαθητών τους.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση