Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι» λέει η μητέρα της Καρολάιν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 10:26 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι» λέει η μητέρα της Καρολάιν

«Εάν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή» είπε η τραγική μητέρα - Τι λέει ο συνήγορος της οικογένειας της 20χρονης, που θα ζητήσει την πλήρη επιμέλεια - Δείτε βίντεο.

Την πλήρη επιμέλεια του παιδιού της δολοφονημένης από τον σύζυγό της, Καρολάιν, αναμένεται να διεκδικήσει η οικογένειά της.

Αυτό έκανε γνωστό συνήγορος της οικογένειας όπως είπε ο ίδιος στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον Θανάση Χαρμάνη το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν στην Αλόννησο είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα» δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν, όπως είπε ο δικηγόρος της.

«Υπήρχε μία επικοινωνία με τις δύο οικογένειες. Εάν καταλήξουμε σε μία συναινετική λύση θα το ανακοινώσουμε στην εισαγγελέα, εάν όχι, θα υποβάλλουμε και εμείς το αίτημά μας για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην γιαγιά», είπε. «Το παιδί θα πάει ή στην μία οικογένεια ή στην άλλη, αυτά που ακούγονται περί ιδρυμάτων δεν ισχύουν», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μιλώντας για τα όσα είπε στον ανακριτή ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είπε πως «φυσικά ο κατηγορούμενος μπορεί να ισχυριστεί ό,τι επιθυμεί», συμπληρώνοντας ωστόσο πως «στην συγκεκριμένη περίπτωση, οποιοσδήποτε ισχυρισμός που αφορούσε στο απώτεροι παρελθόν για οποιεσδήποτε προστριβές, αν υπήρξαν τέτοιες, θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν για την πράξη του».

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας για τον ισχυρισμό πως ο δράστης έκανε ό,τι έκανε για το παιδί του, ο συνήγορος της οικογένειας είπε χαρακτηριστικά: «κινδύνευε το παιδί και γι' αυτό σκότωσε τη μητέρα. Μάλιστα, δεν νομίζω πως χρειάζεται σχολιασμό ο ισχυρισμός αυτός».

Απαντώντας για το γεγονός πως η 11μηνών Λυδία βρίσκεται προς το παρόν στα χέρια μέλους της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε: «Προς το παρόν ναι. Θα είναι λίγες ακόμη οι μέρες γιατί η κυρία εισαγγελεύς ανηλίκων θα εκδώσει διάταξη, πιστεύω μόλις ολοκληρωθεί η κοινωνική έρευνα. Αυτή την στιγμή είμαστε σε φάση κοινωνικής έρευνας, δηλαδή, κοινωνικοί λειτουργοί θα εξετάσουν και το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν και το περιβάλλον της οικογένειας του δράστη».

Πηγή: ΑΝΤ1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση