Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλά μέσα από τη φυλακή στο "Καλημέρα Ελλάδα" (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 10:08 Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλά μέσα από τη φυλακή στο "Καλημέρα Ελλάδα" (vid) (φωτο intime)

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μιλά για πρώτη φορά δημόσια μέσα από το κελί του στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες.

Ο συζυγοκτόνος, η φρικτή πράξη του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο, μιλά αποκλειστικά στο “Καλημέρα Ελλάδα” και τον Γιώργο Παπαδάκη και δίνει την δική του εκδοχή σε ερωτήματα του δημοσιογράφου.

Δεκτό το αίτημα του να εργαστεί στην καντίνα των φυλακών

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να εργαστεί στη φυλακή, έγινε δεκτό και ο δολοφόνος εργάζεται πλέον σε καντίνα του σωφρονιστικού ιδρύματος. Σημειώνουμε πως αυτό συνεπάγεται τη μείωση των ετών φυλάκισης που θα εκτίσει ο 33χρονος.

Αναφορικά με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί δηλαδή η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, ο 33χρονος δολοφόνος που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη μάνα του παιδιού του, απαντά:

“Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο”.

Αρνείται πως γνώριζε τον Σταύρο Δογιάκη

Ο 33χρονος δολοφόνος αρνείται κατηγορηματικά πως γνώριζε προσωπικά τον επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη ή επισκεπτόταν την ταβέρνα “Κρητικός”.

“Μου καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός». Δεν έχω καμία σχέση ,δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ  στο μαγαζί του”.

Το περίφημο οικόπεδο στο Πικέρμι

Τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία αναφορικά με την αγορά ενός οικοπέδου 500τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, στο οποίο σκόπευε -σύμφωνα με τον δράστη- να μετακομίσει το ζευγάρι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα χρήματα για την αγορά του οικοπέδου (αξίας 55.000 ευρώ) τα έδωσε εξ ολοκλήρου η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, Σούζαν.

Ο καθομολογία δολοφόνος το διαψεύδει.

“Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν, η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του”.

Παράλληλα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αρνείται πως είτε ο ίδιος, είτε η άτυχη Καρολάιν ταξίδεψαν φέτος στην Κρήτη. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την αποκάλυψη του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμου προέδρου των Αξιωματικών της Αστυνομίας, κ. Αθανάσιου Κατερινόπουλου, “κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του αντίθετου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι”. Ο δολοφόνος το αρνείται κατηγορηματικά.

“Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια”.

“Δεν υπάρχει ημερολόγιο”

Σχετικά με το ημερολόγιο της Καρολάιν, μέρη του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο καθομολογία δολοφόνος απαντά πως “δεν υπάρχει ημερολόγιο”.

“Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολαιν την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο“.

Τέλος, ο 33χρονος συζυγοκτόνος ισχυρίζεται πως ο ίδιος πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας της 20χρονης Καρολάιν και όχι η οικογένειά της.

“Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα”.

Πηγή: debater.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση