Κεχαγιόγλου σε Ιωάννα: Μη με παρεξηγήσεις, θα κάνω απλώς τη δουλειά μου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 10:22 Κεχαγιόγλου σε Ιωάννα: Μη με παρεξηγήσεις, θα κάνω απλώς τη δουλειά μου

Στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου προκειμένου να παρακολουθήσει τη διαδικασία κάθισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ο συνήγορος της κατηγορούμενης τής εξέφρασε τη συμπόνια του.

Φορώντας την ειδική μάσκα και ένα μαντήλι στα μαλλιά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της άγριας επίθεσης με το βιτριόλι, κάθισε στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου για να παρακολουθήσει τη διαδικασία.

Η γυναίκα δεν βρέθηκε αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη, η οποία αποφάσισε να μην παραστεί στο δικαστήριο σήμερα, όπως δικαιούται. Πριν από την έναρξη της διαδικασίας η Ιωάννα συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Λίγο, αργότερα ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου την προσέγγισε για να της μιλήσει. Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπόνια του στο θύμα της άγριας επίθεσης, ζητώντας από το θύμα να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Η διαδικασία ξεκίνησε μισή ώρα πριν τις 9 το πρωί, με την κλήρωση ενόρκων.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση