Ημαθία: «Μας "τρώει" που δεν είχε εμβολιαστεί» λέει ο πατέρας του 51χρονου αστυνομικού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 21:10 Ημαθία: «Μας "τρώει" που δεν είχε εμβολιαστεί» λέει ο πατέρας του 51χρονου αστυνομικού

Πατέρας ενός μικρού κοριτσιού ήταν ο 51χρονος αστυνομικός, που δεν δεχόταν και ιατρική περίθαλψη, ενώ νοσούσε - Όταν δέχτηκε να διασωληνωθεί, ήταν πια αργά

Το τελευταίο θύμα στη μακρά λίστα των ανεμβολίαστων που καταλήγουν από κορωνοϊό, ήταν ένας 51χρονος αστυνομικός από την Ημαθία.

Για την τραγωδία που βίωσε, μίλησε στο Mega ο πατέρας του 51χρονου. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, να μην το πάθει ούτε εχθρός μου. Εχθές τον θάψαμε, σήμερα καθαρίζουμε το μνήμα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν πήρε εμάς τους μεγάλους και πήρε έναν νέο, έχει και ένα κοριτσάκι. Τι να πω;», δήλωσε με λυγμούς ο πατέρας.

«Δεν είχε κάνει εμβόλιο, αυτό είναι που μας ‘τρώει’. Εμείς τον πιέζαμε αυτός έλεγε να κάτσω ακόμα λίγο, να δω τι γίνεται, θα κάτσω λίγο ακόμα να δω τι γίνεται και μετά, και έτσι έφτασε στο σημείο να χάσει τη ζωή του» συνέχισε ο πατέρας του 51χρονου.

Παρά το γεγονός πως οι γονείς του είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ετοιμάζονται για την 3η δόση, ο αστυνομικός και η σύζυγός του παρέμεναν ανεμβολίαστοι.

«Το κόλλησε γιατί και η γυναίκα του είχε, και η κόρη του είχε. Από το σχολείο το έπαθε», σημείωσε ο πατέρας, ενώ ακόμη πιο λυπηρό είναι το γεγονός πως μέχρι τέλους ο αστυνομικός δεν επιθυμούσε περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Όταν δέχτηκε να διασωληνωθεί, ήταν πια αργά.

«Μέχρι τέλους δεν δέχτηκε ιατρική περίθαλψη. Τη δέχτηκε τελικά τη διασωλήνωση αλλά όταν πια ήταν οριακά για εκείνον», δήλωσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση