Σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 17χρονης μέσα στο λεωφορείο - Οι επιβάτες βοήθησαν στο να συλληφθεί ο δράστης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 10:10 Σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 17χρονης μέσα στο λεωφορείο - Οι επιβάτες βοήθησαν στο να συλληφθεί ο δράστης

Πώς συνέβησαν όλα.

Πανικός κατέλαβε μια 17χρονη κοπέλα μέσα στο λεωφορείο 040 από έναν επιβάτη που επέβαινε εκείνη τη στιγμή μέσα.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης. Η 17χρονη επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και τότε παρατήρησε έναν 50χρονο επιβάτη να την κοιτά έντονα, με αδιάκριτο τρόπο που την έκανε να αισθάνεται άβολα.

Η κοπέλα ενοχλήθηκε και αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από το κάθισμα της και πήγε να κάτσει σε ένα άλλο κάθισμα, δίπλα σε παράθυρο, αρκετά μακριά από τον άγνωστο και τοποθέτησε την τσάντα μπροστά επάνω στα πόδια της χωρίς να υποψιαστεί τη συνέχεια.

Ο άγνωστος τότε την ακολούθησε και έκατσε δίπλα της, στριμώχνοντάς την στο παράθυρο. Τότε άρχισε να φωνάζει και ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο. Οι υπόλοιποι επιβάτες ευτυχώς ήταν σε ετοιμότητα και ακινητοποίησαν τον δράστη.

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 17χρονη

“Κάποια στιγμή ενώ αυτός είχε βάλει μια ζακέτα και κάλυπτε τα χέρια του. Ένιωσα ένα άγγιγμα στο δεξί μου πόδι κοντά στα γεννητικά μου όργανα“, είπε.

Η κοπέλα στην αρχή πίστεψε ότι το άγγιγμα που αισθανόταν ήταν από την επαφή με την τσάντα της την οποία είχε επάνω στα πόδια της. “Μόλις την σήκωσα είδα το χέρι του να με αγγίζει”, κατέθεσε στους αστυνομικούς.

“Έπαθα πανικό και άρχισα να του φωνάζω δυνατά και τον απώθησα μακριά μου με τα χέρια. Κάποιοι από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες αφού κατάλαβαν τι έγινε ήρθαν προς το μέρος μου”, είπε.

Όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να βγουν οι επιβάτες, ο δράστης επιχείρησε να το σκάσει αλλά δεν τα κατάφερε, αφού οι επιβάτες δημιούργησαν ένα φράγμα με τα σώματά τους και τον εμπόδισαν να διαφύγει.

“Φώναξα να μην τον αφήσουν να φύγει, πήγαν τον έπιασαν και τον κρατούσαν ακίνητο”, είπε.

Η κοπέλα ειδοποίησε τη μητέρα της και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε και συνέλαβε τον 50χρονο Νιγηριανό και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας. Στην ανάκριση ο 50χρονος ομολόγησε την πράξη του ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ η κοπέλα ζήτησε την ποινική του δίωξη.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικασθεί στο Αυτόφωρο.

Η ασφάλεια Καλλιθέας εξετάζει προανακριτικά αν ο δράστης σχετίζεται και με άλλα παρόμοια περιστατικά στην Αττική.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Πηγή: debater.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση