Απίστευτη τραγωδία: "Στα αζήτητα" το κοριτσάκι που παρέσυρε οδηγός στον Ασπρόπυργο - Δεν την έχει ψάξει κανείς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 14:29 Απίστευτη τραγωδία: "Στα αζήτητα" το κοριτσάκι που παρέσυρε οδηγός στον Ασπρόπυργο - Δεν την έχει ψάξει κανείς

Το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου δεν το έχει ψάξει κανείς.

Ηταν βράδυ, σχεδόν μεσάνυχτα. Το κοριτσάκι βάδιζε μόνο του στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου στην περιοχή του Ασπρόπυργου, όταν κάποια στιγμή θέλησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.

Δεν είναι σαφείς οι συνθήκες, αλλά λίγη ώρα μετά διερχόμενοι οδηγοί ανακάλυψαν στον δρόμο πάνω το άψυχο κορμάκι της. Ειδοποίησαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο διερχόμενος οδηγός το παρέσυρε και το εγκατέλειψε. Το κοριτσάκι ήταν μόλις 12 έως 15 ετών… Και αυτό είναι το μόνο που ξέρουμε για εκείνην. Μέχρι στιγμής, δεν την έχει αναζητήσει κανείς. Ούτε οι γονείς, ούτε οι συγγενείς. Κανείς...

Το μόνο που έχει ανακοινώσει η Αστυνομία, προσπαθώντας να βρει άκρη και να εντοπίσει την οικογένειά της, είναι ότι έχει μαύρα μαλλιά, ότι φορούσε αθλητικό παντελόνι σας φόρμα χρήματος γκρί, ένα αθλητικό φούτερ επίσης γκρι και αθλητικά παπούτσια. Τα παπούτσια ήταν μάρκας " ASICS ” και χρώματος ροζ.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση