Καταδιώκει τους ληστές φορώντας μόνο το εσώρουχό του και με τα χέρια δεμένα - Συγκλονιστικό βίντεο.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 07:52 Καταδιώκει τους ληστές φορώντας μόνο το εσώρουχό του και με τα χέρια δεμένα - Συγκλονιστικό βίντεο.

Κυνηγούσε τους οπλισμένους ληστές δεμένος και γυμνός φωνάζοντας "βοήθεια - ληστεία" - Ο ένας από τους ληστές έπαθε εγκεφαλικό και κατέρρευσε.

Αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή της κινηματογραφικής καταδίωξης ληστών στο Ναύπλιο έρχονται στη δημοσιότητα, με τον γενναίο νεαρό που αποφάσισε να κυνηγήσει του ληστές που μπήκαν στο σπίτι του, να τρέχει στους δρόμους  δεμένος πισθάγκωνα.

Ο 19χρονος, μέσα από το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή TLive της Τατιάνας Στεφανίδου, φαίνεται να τρέχει ξυπόλητος στους δρόμους, με δεμένα τα χέρια του, καταδιώκοντας τους ληστές στους δρόμους του Ναυπλίου. Φορά μόνο τα εσώρουχά του, τρέχει από πίσω τους και φωνάζει «ληστεία».

Όπως ανέφερε ο 19χρονος στο TLive: «Δεν ήθελα να αφήσω καμία πιθανότητα αυτοί οι δύο να διαφύγουν».

Το χρονικό

Η ληστεία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, σε διαμέρισμα στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο. Οι δυο δράστες μη έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο σπίτι και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους γονείς και τον νεαρό γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι. Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» ξεσηκώνοντας την γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια, ενώ ο γιος της οικογενείας άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας, «ληστεία».

Η αστυνομία δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα από κατοίκους αλλά και ανθρώπους που είδαν στον δρόμο τους δυο δράστες να τρέχουν και τον νερό να τους καταδιώκει. Οι ληστές διέσχισαν την περιοχή της Πρόνοιας και του Συνοικισμού και σταμάτησαν στα φανάρια της οδού Άργους με την Χ. Τρικούπη, όταν ο ένας από αυτούς κατέρρευσε από εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση!

Το αποκλειστικό βίντεο από την εκπομπή TLive:

","width

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση