«Μπορεί η Λιζ Τρας να αντέξει περισσότερο από ένα μαρούλι;» - Live παρωδία της Daily Star για την πρωθυπουργό της Βρετανίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 19:28 «Μπορεί η Λιζ Τρας να αντέξει περισσότερο από ένα μαρούλι;» - Live παρωδία της Daily Star για την πρωθυπουργό της Βρετανίας

«Μπορεί η Λιζ Τρας να αντέξει περισσότερο από ένα μαρούλι;». Αυτό είναι το… ερώτημα που θέτει η Daily Star στο YouTube έχοντας μόνιμα στον αέρα ένα ζωντανό βίντεο με μια φωτογραφία της πρωθυπουργού της Βρετανίας και δίπλα το γνωστό σε όλους μας λαχανικό.

Η Λιζ Τρας είναι πρωθυπουργός της Βρετανίας μόλις 1 μήνα και κάτι και ήδη οι πολιτικές και οικονομικές αναταραχές στη χώρα φαίνεται να ξεπερνούν αυτά που μπορεί η ίδια να διαχειριστεί. Μάλιστα, σήμερα ανακοινώθηκε ότι νέος υπουργός Οικονομικών θα είναι ο Τζέρεμι Χαντ, αφού απέπεμψε τον Κουάζι Κουάρτενγκ, προχωρώντας στην 3η αλλαγή υπουργού Οικονομικών φέτος.

Ήδη, τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν δημοσιεύσει σενάρια για την αποπομπή της Λιζ Τρας από την πρωθυπουργία της Βρετανίας. Πιο συγκεκριμένα, η Times δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα ότι βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος θέλουν να… εκδιώξουν την Λις Τρας από τη Ντάουνινγκ Στριτ.

Για αυτό και η Daily Star δίνει έναν πιο… ελαφρύ τόνο στις πολιτικές αναταραχές της Βρετανίας, έχοντας στον αέρα εδώ και 6 ώρες το βίντεο με τη Λιζ Τρας και το μαρούλι, ρωτώντας αν μπορεί η πρωθυπουργός της χώρας να επιζήσει στον θώκο παραπάνω από όσο επιζεί ένα μαρούλι στο ράφι.

Σημειώνει, επίσης, ότι η διάρκεια ζωής ενός ολόκληρου μαρουλιού εκτός ψυγείου είναι 10 ημέρες και σήμερα είναι η «μέρα πρώτη» της… προσπάθειας της Λιζ Τρας να αντέξει σε διάρκεια ζωής στη Ντάουνινγκ Στριτ παραπάνω από το μαρούλι.

H Daily Star εμπνεύστηκε από την άλλη άκρη του δημοσιογραφικού φάσματος της Βρετανίας. Σε μια στήλη που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα με τίτλο “The Iceberg Lady”, ο Economist ανέφερε ότι η πολιτική ζωή της Τρας έχει «τον χρόνο ζωής ενός μαρουλιού».

Πάνω από 1.000 άτομα παρακολουθούν το live stream ενώ τα σχόλια «πέφτουν» βροχή. Κάτω από την ερώτηση, στο banner με τις «έκτακτες ειδήσεις», περνάει συνέχεια μία συγκεκριμένη που γράφει «ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Λιζ Τρας δεν παραιτήθηκε (ακόμα)».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση