Βόρεια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντο από το δίδυμο των διαρρηκτών που «χτύπαγε» καταστήματα κι εταιρείες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 18:25 Βόρεια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντο από το δίδυμο των διαρρηκτών που «χτύπαγε» καταστήματα κι εταιρείες

Ο άνδρες του τμήματος Ασφαλείας του Αμαρουσίου μετά από ενδελεχείς έρευνες κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτοποίηση δύο ατόμων ηλικίας 19 και 23 ετών, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εννέα  διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα και γραφεία σε περιοχές του Χαλανδρίου, της Κηφισιάς αλλά και στο Αιγάλεω. Μάλιστα ο 23χρονος είναι πλέον έγκλειστος σε φυλακές.  

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας του Αμαρουσίου, κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν και τον τρόπο δράσης των δύο διαρρηκτών και να πιστοποιήσουν τις εγκληματικές τους πράξεις. Οι δράστες από τον Ιούλιο έως και τον Αύγουστο του 2022 μετέβαιναν με μοτοσυκλέτες στις παραπάνω περιοχές και προέβαιναν σε διαρρήξεις.  Αφού παραβίαζαν την κεντρική θύρα ή έσπαγαν τον υαλοπίνακα, εισέρχονταν στον εσωτερικό χώρο και αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια, χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας. 

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει το newsit.gr, προέρχεται από εισβολή των δύο παραπάνω διαρρηκτών σε εγκαταστάσεις εταιρείας Courier στο Μαρούσι στις 3 Αυγούστου του 2022. 

Στην αρχή του βίντεο εμφανίζονται οι δύο διαρρήκτες έξω από την εταιρεία, όπου εκεί ο ένας προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, ενώ ο άλλος του δίνει τα κατάλληλα εργαλεία για να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο ένας από τους διαρρήκτες έχει μπει στο εσωτερικό εκεί βρίσκει ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Στην αρχή το βάζει πάνω σε μια καρέκλα, ενώ στη συνέχεια σε ένα χάρτινο κουτί για να το μεταφέρει.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση