Νέα Ερυθραία: 58χρονος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από 26χρονο - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 21:37 Νέα Ερυθραία: 58χρονος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από 26χρονο - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Μάχη για τη ζωή του δίνει 58χρονος που δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από έναν 26χρονο τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Ερυθραία, για ασήμαντη αφορμή.

Ένας αιματηρός καυγάς με ασήμαντη αφορμή έλαβε χώρα στις 04.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωαν με τα όσα έγιναν γνωστά, ένας 58χρονος διαπληκτίστηκε με δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 26 ετών έξω από καντίνα που βρίσκεται επί της οδού Ερυθραίας. Ο 26χρονος κατά τον καυγά επέφερε στον 58χρονο πολλαπλά πλήγματα με μαχαίρι.

Ο 19χρονος έχει συλληφθεί για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από τις αρχές αναζητείται ο 26χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 58χρονος διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι. Φέρει τραύματα σε χέρι, πόδι και κοιλιακή χώρα. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στη ΜΕΘ.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση