''Ξέρουμε ποιος μαχαίρωσε τον επιχειρηματία'',λέει ο δικηγόρος του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 19:57 ''Ξέρουμε ποιος μαχαίρωσε τον επιχειρηματία'',λέει ο δικηγόρος του

Ο Γιάννης Μαρακάκης επιβεβαίωσε πως ο 58χρονος επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ σημείωσε πως ''ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση''.

Για την αιματηρή επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου, σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής, μίλησε ο δικηγόρος του, Γιάννης Μαρακάκης.

Ο ίδιος αρχικά επιβεβαίωσε πως ο 58χρονος επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο βρίσκεται σε καταστολή καθώς ακολουθεί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο.

"Ξέρουμε ποιος είναι ο δράστης και είναι σεσημασμένος"

Όσον αφορά στον δράστη που μαχαίρωσε 15 φορές τον Γιάννη Μάρκου, ο δικηγόρος του δήλωσε: "Ξέρουμε ποιος είναι ο δράστης και είναι σεσημασμένος", ενώ ακόμη σημείωσε ότι δεν υπήρχε καμία συμπλοκή με τον 26χρονο.

"Αυτό το οποίο με ενδιαφέρει εμένα γίνει ανάλυση του οπτικού υλικού που υπάρχει και από το κατάστημα που έγινε το περιστατικό αλλά και στο μπαρ που βρισκόντουσαν μία ώρα πριν" είπε ο Γιάννης Μαρακάκης. "Στο μπαρ δεν υπήρχε καμιά συμπλοκή μεταξύ του 26χρονου και του εντολέα μου" πρόσθεσε ο δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία.

''Ο δράστης χτυπούσε επαγγελματικά''

"Νομίζω ότι τα πλήγματα που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου από το μαχαίρι είναι περισσότερα από 15. Το κρίσιμο δεν είναι ο αριθμός, αλλά τα σημεία στοχευμένα που ο δράστης έπληξε τον άτυχο Γιάννη, που τελικά στάθηκε τυχερός επειδή έσπευσε ο ένας από τους φίλους του ο οποίος τον πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο. Γλιτώσαμε τα χειρότερα. Οι γιατροί είπαν ότι υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία διότι το βασικό χτύπημα ήταν στην αρτηρία του μηρού και γύρω από αυτή. Άρα ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση. Είναι δεδομένο αυτό. Χτυπούσε με επαγγελματικό τρόπο" ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης στον Alpha.

"Ο Γιάννης Μάρκου είναι ένας άνθρωπος ψηλός, γυμνασμένος κι έχει αρκετά κιλά, είχε τοποθετήσει με τέτοιον τρόπο τα χέρια του ώστε γλίτωσε τα χειρότερα γιατί έγινε προσπάθεια να χτυπηθεί και στο συκώτι και στα πλευρά. Χτυπήθηκε κι εκεί, αλλά όχι καίρια" πρόσθεσε στη συνέχεια ο δικηγόρος του επιχειρηματία.

Δείτε βίντεο:

Το χρονικό της άγριας επίθεσης

Όλα εκτιλύχθηκαν στις 04:30 στην οδό Ερυθραίας έξω από καντίνα. Ο άνδρας διαπληκτίστηκε με δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 26 ετών, όταν ξαφνικά ο καβγάς πήρε άγρια τροπή. Ο 26χρονος τράβηξε μαχαίρι και κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στον επιχειρηματία που κατέληξε αιμόφυρτος στο έδαφος. Αμέσως μετά οι δύο νεαροί επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Ford και κατευθύνθηκαν προς τη Μεταμόρφωση. Ο 19χρονος οδηγός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του και συνελήφθη κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση