Πρώτη η Ελλάδα στην βελτίωση επιχειρηματικού περιβάλλοντος παγκοσμίως – Η ανάρτηση Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 18:57 Πρώτη η Ελλάδα στην βελτίωση επιχειρηματικού περιβάλλοντος παγκοσμίως – Η ανάρτηση Μητσοτάκη

Δεκαέξι θέσεις σε τρία χρόνια ανέβηκε η Ελλάδα και πλέον είναι πρώτη στην βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος παγκοσμίως όπως προκύπτει από τον δείκτη The Economist Intelligence. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση για το θέμα τονίζοντας ότι αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μεταρρύθμισης της ελληνικής οικονομίας.

«Είναι πολύ ενθαρρυντικό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας για τη μεταρρύθμιση της οικονομίας. Πιστεύουμε στη μετατροπή της Ελλάδας σε μια φιλική προς τις επιχειρήσεις χώρα που προσελκύει περαιτέρω ξένες επενδύσεις. Αν και πρέπει να γίνουν περισσότερα, η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο», έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter επισυνάπτοντας και τον σχετικό πίνακα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση