Νέα σύλληψη για την υπόθεση στον Κολωνό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 12:46 Νέα σύλληψη για την υπόθεση στον Κολωνό

Τρίτη σύλληψη σήμερα, σε εκτέλεση των τεσσάρων ενταλμάτων που εκδόθηκαν χθες για άτομα που αναγνώρισε η 12χρονη.

Η τρίτη κατά σειρά σύλληψη έγινε σήμερα το πρωί. Πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα που η 12χρονη αναγνώρισε ως βιαστή της και η ΕΛΑΣ είχε συγκεντρώσει στοιχεία σε βάρος του, παρότι ο ίδιος είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ πριν μερικές ημέρες δηλώνοντας ότι ενδεχομένως είχε μιλήσει με το παιδί αλλά δεν την είχε συναντήσει.

Το νέο μπαράζ συλλήψεων για το βιασμό της 12χρονης ξεκίνησε χθες μετά την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων. Είχε προηγηθεί η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης στην οποία έδειξαν περισσότερες από 200 φωτό και ανάμεσα σε αυτές εντόπισε 4 βιαστές της.

Από τους 4 οι δύο συνελήφθησαν χθες. Πρόκειται για έναν 35χρονο άνδρα, εισοδηματία που συνελήφθη στον Κορυδαλλό και έναν 39χρονο άνδρα, συνοδό ασφαλείας, εργαζόμενο σε εταιρεία σεκιούριτι από το Νέο Ηράκλειο.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση