Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας έδειξε το δολοφόνο του λίγο πριν πεθάνει» - Η μαρτυρία αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 15:02 Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας έδειξε το δολοφόνο του λίγο πριν πεθάνει» - Η μαρτυρία αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ.

Ο Παύλος Φύσσας έδειξε τον δολοφόνο του λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή όπως κατέθεσε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αστυνομικός της ΔΙΑΣ που είδε τον Γιώργο Ρουπακιά με το θύμα.

«Σήκωσε την μπλούζα και μου έδειξε το τραύμα… «Αυτός με μαχαίρωσε» μου είπε».

Ο μάρτυρας ήταν στην ομάδα των οκτώ αστυνομικών που πήραν εντολή να μεταβούν στο Κερατσίνι το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα .

Όπως είπε, «είδα τον Παύλο Φύσσα με τον Ρουπακιά να διαπληκτίζονται . Πίσω από τον Ρουπακιά ήταν 4- 5 άτομα. Πάω να χειροπεδήσω. Βγάλαμε τα γκλομπ. Πήγα να συλλάβω έναν πίσω από τον Ρουπακιά. Μετά διαλύθηκαν άπαντες . Ο Ρουπακιάς πήγε να φύγει , προς το αυτοκίνητο του. Ο Φύσσας προσπάθησε να του επιτεθεί και εγώ έσπευσα να τον εμποδίσω. Ο Φύσσας τότε σήκωσε την μπλούζα και μου δείχνει το τραύμα και  μου λέει « Όχι εμένα! (να σταματήσεις εννοούσε) αυτός με μαχαίρωσε» . Ήρθε ο συνάδελφος και είδε το μαχαίρι  που είχε πετάξει το Ρουπακιάς κοντά στο αυτοκίνητο. Ενημερώσαμε ότι έχουμε τον πιθανό δράστη που μαχαίρωσε”.

Νωρίτερα στο δικαστήριο κατέθεσε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης Κωνσταντίνος Κοτσοβός  ο οποίος όπως είπε ότι όταν έφθασε στο σημείο με το περιπολικό, «είχε ήδη γίνει το μαχαίρωμα και είχαν συλλάβει κάποιον».

Της Άννας Κανδύλη
Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση