Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 22:17 Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

«Όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Τσίπρα, έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα», έγραψε ο υπουργός - Πέταξαν και... πακέτα μακαρόνια

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν την Πέμπτη επίθεση στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Την στιγμή της επίθεσης, στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του κ. Γεωργιάδη.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός λέει ότι «όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Τσίπρα, έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα… μπα σύμπτωση θα είναι».

Προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε».

 

Τα μέλη της οργάνωσης πέταξαν και πακέτα μακαρόνια για να διαμαρτυρηθούν για το Καλάθι του Νοικοκυριού, όπως γράφει σε δεύτερο tweet ο κ. Γεωργιάδης.

«Άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το «Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…», προσθέτει.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση