Δεκάδες προσαγωγές στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 19:55 Δεκάδες προσαγωγές στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης (22.11.2022) στα Προσφυγικά, από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και έχουν ήδη γίνει δεκάδες προσαγωγές.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται από το πρωί στα Προσφυγικά ώστε να συλληφθεί άνθρωπος που εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρηστικών επιθέσεων.

Μετά τη σύλληψή του, συγκεντρώθηκαν στο σημείο ομάδες άλλων ανθρώπων, ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν να πετάνε πέτρες, οικοδομικά υλικά και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς, εμποδίζοντας τη μεταφορά του συλληφθέντα.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες προσαγωγές από το σημείο ενώ στην επιχείρηση συνδράμουν δυνάμεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) καθώς και Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση