Κακοκαιρία Άριελ: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου από πτώση βράχου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 09:44 Κακοκαιρία Άριελ: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου από πτώση βράχου

Μεγάλο μποτιλίαρισμα στην παλαιά εθνική οδό που γίνεται εκτροπή - Προβλήματα σε Σκόπελο και Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία - Βίντεο.

Το «αποτύπωμά» σε διάφορες περιοχές της επικράτειας φαίνεται ότι έχει αφήσει η κακοκαιρία Άριελ η οποία εκτιμάται ότι θα μας «αφήσει» αργά το βράδυ σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με το τελευταίο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ.

Λόγω της κακοκαιρίας έχει κλείσει η εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω πτώσης βράχων, «πληγές» μετράει η Σκόπελος ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη κυρίως λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Μικροπροβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και διακοπές κυκλοφορίας έχουν καταγραφεί και σε ορισμένες περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της ΕΛΑΣ.

Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου λόγω πτώσης βράχων

H κατολίσθηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Λόγω της κατολίσθησης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) με τα οχήματα να κατευθύνονται στην παλαιά εθνική οδό όπου παρατηρούνται ουρές.

Στο σημείο της πτώσης των βράχων βρίσκονται μηχανήματα που καθαρίζουν το δρόμο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα, επιχείρηση που αναμένεται να διαρκέσει για ώρες.

Πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση