Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Super Κική και οι φίλες της -Οι πρώτες δηλώσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:17 Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Super Κική και οι φίλες της -Οι πρώτες δηλώσεις

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Super Κική και οι φίλες της μετά την πολύωρη απολογία τους.

Λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, η Super Κική εξήλθε από την Ευελπίδων, συνοδεία των δύο δικηγόρων της. Στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους είπε: «Όλα καλά, σας αγαπάω όλους. Ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω από τον λογαριασμό μου στο Instagram. Νιώθω βασίλισσα μετά την απόφαση. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Έχω να κάνω μπάνιο από την γέννησή μου».

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε και ο 37χρονος πρώην σύντροφος της φίλης της, όπως ανέφερε στην εκπομπή T-Live ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Γιατί συνελήφθη η Super Κική
Υπενθυμίζεται πως η Super Kική ήταν υπό κράτηση από το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την ινφλουένσερ πήγε να βοηθήσει μια φίλη και συνεργάτιδά της, η οποία ισχυρίζεται ότι κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της.

Τελικά συνελήφθη μαζί με δύο φίλες της, μετά από μήνυση του 37χρονου πρώην συντρόφου της φίλης της.

Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο άνδρας που -σύμφωνα με τη Super Κική- φέρεται να χτυπούσε τη σύντροφό του, οι τρεις γυναίκες έβαλαν έναν άγνωστο άνδρα να τον χτυπήσει και αποπειράθηκαν να του αρπάξουν το κινητό.

Η πλευρά της Super Κικής υποστηρίζει ότι ο άνδρας που παρενέβη ήταν ένας περαστικός που μπήκε στη μέση να τις προστατεύσει.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση