Επικίνδυνος οδηγός στην Κόρινθο: Μπήκε ανάποδα στην παλιά εθνική και άναβε φώτα στους άλλους ότι... πάνε λάθος [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 15:12 Επικίνδυνος οδηγός στην Κόρινθο: Μπήκε ανάποδα στην παλιά εθνική και άναβε φώτα στους άλλους ότι... πάνε λάθος [βίντεο]

Ο οδηγός μπήκε ανάποδα στα φανάρια του Ισθμού κι άρχισε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν όσοι βρέθηκαν απέναντι σε έναν οδηγό που μπήκε ανάποδα στην παλιά εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στα φανάρια του Ισθμού, κι άρχισε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Korinthostv.gr, o οδηγός του οχήματος δεν είχε καταλάβει ότι είναι ανάποδα και αναβόσβηνε τα φώτα στα διερχόμενα αυτοκίνητα χωρίς να κόψει ταχύτητα. Στην συνέχεια, αφού πέρασε από δίπλα τους, αποφάσισε να στρίψει σαν να μην τρέχει τίποτα, με τα οχήματα που ακολουθούν να φρενάρουν με πανικό.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση