Συγγενείς του 4χρονου πήγαν να λιντσάρουν τον ποδοσφαιριστή που ασελγούσε στο παιδί τους (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 13:53 Συγγενείς του 4χρονου πήγαν να λιντσάρουν τον ποδοσφαιριστή που ασελγούσε στο παιδί τους (vid)

Ξεκίνησε η δίκη του ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια 4χρονου, με τους συγγενείς του παιδιού να επιχειρούν να τον λιντσάρουν.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, στη δίκη του 29χρονου ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο που κατηγορείται για την υπόθεση ασέλγειας 4χρονου.

Κατά την μεταφορά του κατηγορούμενου στο Στρατοδικείο, συγγενείς του ανήλικου επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος του παιδιού το διάστημα από 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου του ίδιου έτους.

Το διάστημα των κακοποιητικών πράξεων σε βάρος του παιδιού, ο 29χρονος ήταν στρατιώτης και η μητέρα του σύμφωνα με τον πατέρα έκανε baby sitting στο μικρό αγόρι. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση