Τροπολογία «φέρνει» 24ωρη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων - Η προϋπόθεση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 15:28 Τροπολογία «φέρνει» 24ωρη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων - Η προϋπόθεση

Τι ορίζει η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης

Τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που πέρασε από τη Βουλή, προβλέπει την επέκταση του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων για όλη τη χώρα, φέροντας, ουσιαστικά, λειτουργία όλο το 24ωρο.

Ειδικότερα, η τροπολογία επιτρέπει τη λειτουργία των καταστημάτων από τις 21:00, όταν και κλείνουν βάσει ωραρίου, έως τις 06:00.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, έχει οριστεί μία προϋπόθεση ως προς τη λειτουργία κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Στις περιοχές όπου θα υπάρχει επέκταση ωραρίου, θα πρέπει να υπάρχει κάποια δράση όπως «Λευκή Νύχτα» ή κάποιο bazzar. 

Ο κατά τόπου Εμπορικός Σύλλογος πρέπει να κάνει σχετική πρόταση για τη δράση και να συμφωνήσει και ο δήμος ώστε να παραμείνουν τα καταστήματα ανοιχτά και μετά το τέλος του ωραρίου τους. 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση