Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τι έγραψε ο 34χρονος μητροκτόνος στο σημείωμά του - Πυροβόλησε τη μητέρα του εξ επαφής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 09:19 Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τι έγραψε ο 34χρονος μητροκτόνος στο σημείωμά του - Πυροβόλησε τη μητέρα του εξ επαφής (φωτο intime)

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με μια 72χρονη γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή το πρωί της Τρίτης (4/4) στην περιοχή της Χαλκηδόνας με σχεδόν διαλυμένο κρανίο από σφαίρα καραμπίνας, μέσα σε αυτοκίνητο, στο κάθισμα του συνοδηγού.

Δράστης, όπως όλα δείχνουν, ο 34χρονος γιος της, ο οποίος φέρεται να τράβηξε τη σκανδάλη και να έδωσε τέλος στη ζωή της ηλικιωμένης μητέρας του. Ο 34χρονος, που εξακολουθεί να παραμένει άφαντος και να αναζητείται από τις Αρχές, άφησε σημείωμα με το οποίο ζητάει συγγνώμη και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σκοτώσει την 72χρονη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό τους, στο πίσω μέρος του κτιρίου της Διεύθυνσης Γεωργίας.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 72χρονη βρέθηκε νεκρή από υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Το σημείωμα του μητροκτόνου της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγες ώρες μετά το φονικό οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι όπου διέμενε φέρεται να βρέθηκε το ιδιόχειρο σημείωμά του, στο οποίο μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι δολοφόνησε την 72χρονη και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Οι ίδιες πληροφορίες προσθέτουν ότι ο 34χρονος ανέφερε στο σημείωμα ότι τα τελευταία χρόνια η οικογένειά του αντιμετώπιζε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν μπορούσε να αντέξει τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα της 72χρονης μητέρας του.

Η Αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι από το ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε η γυναίκα, το είχε νοικιάσει ο γιος της, αφού το δικό του φέρεται να μην είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση