Αμπελόκηποι: Εισέβαλε με πατερίτσα σε κατάστημα όπλων και άρπαξε ένα ρεβόλβερ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 12:04 Αμπελόκηποι: Εισέβαλε με πατερίτσα σε κατάστημα όπλων και άρπαξε ένα ρεβόλβερ

Περπατώντας με μια πατερίτσα και με πολύ θράσος μπήκε σε οπλοπωλείο που βρίσκεται περίπου 200 μέτρα από την ΓΑΔΑ στους Αμπελόκηπους, άρπαξε ένα όπλο, τύπου ρεβόλβερ και έφυγε.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη (12.04.2023) όταν ένας άνδρας, νεαρής ηλικίας που κρατούσε μία πατερίτσα στο αριστερό του χέρι, εισήλθε σε κατάστημα με όπλα, στους Αμπελόκηπους.

Ο δράστης φορούσε γκρι φούτερ με κουκούλα, τζιν παντελόνι και πιθανώς μετακινείται με ηλεκτρικό πατίνι.

Μετά την αρπαγή του όπλου, ο δράστης έφυγε από το οπλοπωλείο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μπήκε σε μπακάλικο στην περιοχή του Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί έκανε ένα τηλέφωνο και αποχώρησε προς την οδό Ξενίας, κρατώντας μία μαύρη σακούλα.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του άγνωστου – μέχρι τώρα – άνδρα.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση