Πυροσβέστες έσωσαν βρέφος 42 ημερών που είχε μελανιάσει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 12:49 Πυροσβέστες έσωσαν βρέφος 42 ημερών που είχε μελανιάσει

Εκτός κινδύνου το αγοράκι χάρη στην άμεση παρέμβασή τους.

Σε κατάσταση πανικού ήταν χθες (18/4) το απόγευμα μία μητέρα σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας όταν, την ώρα που θήλαζε το μόλις 42 ημερών αγοράκι της, το είδε ξαφνικά να χάνει τις αισθήσεις του και να μελανιάζει.

Σε διπλανό τραπέζι εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται ένα ζευγάρι πυροσβεστών, εκτός υπηρεσίας, που άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν να βοηθήσουν προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Με τις γνώσεις τους στην ΚΑΡΠΑ, που είχαν μάλιστα τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από την υπηρεσία τους πολύ πρόσφατα, κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα και το βρέφος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ από το νοσοκομείο, το αγοράκι χαίρει άκρας υγείας, καθώς όλες οι εξετάσεις του ήταν καλές. Το βρέφος παρέμεινε χθες στο χώρο της παιδιατρικής κλινικής, για προληπτικούς λόγους έτσι ώστε να παρακολουθήσουν οι γιατροί την πορεία της υγείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση