Στην Ελευσίνα οι πρώτοι 17 Έλληνες του Σουδάν που απεγκλωβίστηκαν - Ανάμεσά τους παιδιά, ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 11:56 Στην Ελευσίνα οι πρώτοι 17 Έλληνες του Σουδάν που απεγκλωβίστηκαν - Ανάμεσά τους παιδιά, ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ) (φωτο intime)

Στην Ελλάδα έφτασαν σήμερα οι πρώτοι Έλληνες ομογενείς που απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν, το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει μετατραπεί ξανά σε εμπόλεμη ζώνη.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν τις 10:30 το C-27J Spartan της Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας με 17 Έλληνες που ήταν στο Σουδάν, στο οποίο πλέον έχει συμφωνηθεί κατάπαυση πυρός για τρεις ημέρες.

Τους Έλληνες ομογενείς που απεγκλωβίστηκαν από το εμπόλεμο Σουδάν υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωσταντίνος Φλώρος και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Βίντεο από την άφιξη των Ελλήνων από το Σουδάν:

Εικόνες από την Ελευσίνα - Η άφιξη των πρώτων 17 Ελλήνων από το Σουδάν

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση