ΥΠΕΞ για προφυλάκιση Φρέντι Μπελέρη: Σκανδαλώδης απόφαση, αν τα στοιχεία δεν είναι αδιάσειστα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 15:59 ΥΠΕΞ για προφυλάκιση Φρέντι Μπελέρη: Σκανδαλώδης απόφαση, αν τα στοιχεία δεν είναι αδιάσειστα

«Στην πράξη η Αλβανία δεν ακολουθεί τον ευρωπαϊκό δρόμο»

Σκληρή ανακοίνωση για την προφυλάκιση του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, κάνοντας λόγο για «σκανδαλώδη απόφαση», εφόσον τα στοιχεία δεν είναι αδιάσειστα, εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών σημειώνοντας ότι «στην πράξη η Αλβανία  δεν ακολουθεί τον ευρωπαϊκό δρόμο».

«Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου στην Αυλώνα, αν τα στοιχεία δεν είναι αδιάσειστα είναι σκανδαλώδης.

Η απόφαση για προφυλάκιση του υποψηφίου Δημάρχου επιφέρει πλήρη ανατροπή των κανόνων ισονομίας στις δημοτικές εκλογές στη Χειμάρρα, σημαντικότατο κέντρο της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία.

Αποφάσεις σαν τη σημερινή οι οποίες παραβιάζουν τις ανωτέρω αρχές σημαίνουν ότι στην πράξη η Αλβανία  δεν ακολουθεί τον ευρωπαϊκό δρόμο», αναφέρει η τοποθέτηση του Υπουργείου Εξωτερικών.

πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση