Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 28χρονου που «έφαγε» 83.000 ευρώ από 35χρονη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 14:34 Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 28χρονου που «έφαγε» 83.000 ευρώ από 35χρονη

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα καθώς είχε καταφέρει και είχε αποσπάσει πάνω από 80.000 ευρώ από 35χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ο 28χρονος συνελήφθη στις 4 Μαΐου στις Συκιές Θεσσαλονίκης μετά από αστυνομική επιχείρηση, αφού είχε παραλάβει προσημειωμένο χρηματικό ποσό από την 35χρονη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε σπρέι πιπεριού.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο άνδρας αφού προσέγγισε την 35χρονη σύναψε σχέση μαζί της και γνωρίζοντας την επιθυμία της να προβεί σε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, της πρότεινε να συνεταιριστούν.

Με το πρόσχημα της συνεργασίας κατάφερε να της αποσπάσει 83.000 ευρώ.

Δείτε τα στοιχεία του δράστη στο επίσημο site της αστυνομίας

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση