Θεσσαλονίκη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η εθελόντρια που τη δάγκωσε οχιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 12:13 Θεσσαλονίκη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η εθελόντρια που τη δάγκωσε οχιά

Μεταφέρθηκε στην παθολογική κλινική.

Επικοινωνία με το περιβάλλον έχει πλέον η εθελόντρια που δαγκώθηκε από οχιά σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Πλέον, βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε στην παθολογική κλινική. 

Η εθελόντρια που κλήθηκε να απομακρύνει μια οχιά από το 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και δαγκώθηκε έχει βγει από τη μηχανική υποστήριξη, έχει καλό επίπεδο επαφής και άριστη συνεργασία, σύμφωνα με τη συντονίστρια – διευθύντρια της Α ΜΕΘ Μηλίτσα Μπιτζάνη. 

Η εθελόντρια έπαθε αναφυλακτικό σοκ από το δάγκωμα του φιδιού, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα.

Αρχικά στο σημείο που δαγκώθηκε είχαν καταφτάσει δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο ο γιατρός του οποίου λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε, προχώρησε στη διασωλήνωσή της.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση