Μυστήριο με νεκρή 39χρονη σε διαμέρισμα στην Πάτρα - Ήταν μαζί με το 4χρονο παιδί της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 09:49 Μυστήριο με νεκρή 39χρονη σε διαμέρισμα στην Πάτρα - Ήταν μαζί με το 4χρονο παιδί της

«Η μαμά ήταν γονατιστή από το βράδυ» φέρεται να είπε το μικρό παιδί - Την γυναίκα βρήκε νεκρή ο σύζυγός της

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πάτρα όταν υπήρξε ενημέρωση για πτώμα γυναίκας σε διαμέρισμα, επί της οδού Λούρου στην περιοχή της Αγυιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr, πρόκειται για νεαρό άτομο και από τις Αστυνομικές Αρχές, ερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Την 39χρονη γυναίκα βρήκε νεκρή στην κουζίνα ο σύζυγος της όταν επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής από την εργασία του.

Κατά την πρώτη εκτίμηση η άτυχη γυναίκα φέρεται να κατέληξε τις βραδινές ώρες ενώ μαζί της βρισκόταν το 4χρονο παιδί του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα λόγια του παιδιού φέρεται πως ήταν «η μαμά ήταν γονατιστή, από το βράδυ».

Ο σύζυγος της 39χρονης, εργάζεται ως αυτοκινητιστής και απουσίαζε από το σπίτι καθώς βρισκόταν σε δρομολόγιο, εκτός Πατρών.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση