Νεκρός 45χρονος στρατιωτικός σε τροχαίο στο Διδυμότειχο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 16:38 Νεκρός 45χρονος στρατιωτικός σε τροχαίο στο Διδυμότειχο - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 45χρονο στρατιωτικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Διδυμότειχο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί της Κυριακής στο κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου έξω από τους Ψαθάδες στο Διδυμότειχο, σε μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου και αγροτικού.

Νεκρός είναι ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ενώ κατευθυνόταν προς το Σουφλί, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά προς Διδυμότειχο.

Ο οδηγός του αγροτικού που είναι 49 ετών τραυματίστηκε σοβαρά, είχε τις αισθήσεις του πάντως και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Ο 45χρονος που έχασε την ζωή του, είναι στρατιωτικός και υπηρετούσε σε μονάδα της περιοχής του Σουφλίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση