Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια - Κάτω από ένα δένδρο η σορός σκεπασμένη με κλαδιά, δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 19:50 Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια - Κάτω από ένα δένδρο η σορός σκεπασμένη με κλαδιά, δείτε φωτογραφίες

Εντοπίστηκε πτώμα γυμνής γυναίκας στην περιοχή Αλυκές - Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για την 27χρονη - Αναμένεται η ταυτοποίηση από τον σύντροφό της

Τραγικός φαίνεται πως είναι ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της Αναστάζια στην Κω καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18/6) εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στην περιοχή Αλυκές όπου οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για την 27χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες εντόπισε το πτώμα μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, σε περιοχή περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

 
anastasia__2_
Κάτω από αυτό το δέντρο βρέθηκε το πτώμα μέσα σε σακούλα σκεπασμένη με κλαδιά
anastasia__3_
Κάτω από αυτό το δέντρο βρέθηκε το πτώμα μέσα σε σακούλα σκεπασμένη με κλαδιά
anastasia__1_

Αναμένεται η ταυτοποίηση από τον σύντροφο της κοπέλας από την Πολωνία.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 27χρονης είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6).

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 27χρονη εθεάθη για τελευταία φορά σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την επόμενη ημέρα ο Πολωνός σύντροφός της ο οποίος την αναζητούσε μπήκε στο ίδιο ψητοπωλείο και έδειχνε από το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της 27χρονης προσπαθώντας να μάθει εάν η κοπέλα του είχε βρεθεί σε αυτό το μαγαζί.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του χάθηκαν στις 12 Ιουνίου.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση