Τσίπρας για Ροδόπη: Δεν θα χορέψω το ταγκό της ανευθυνότητας με τον Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 18:50 Τσίπρας για Ροδόπη: Δεν θα χορέψω το ταγκό της ανευθυνότητας με τον Μητσοτάκη

"Λαθεμένη" χαρακτήρισε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να απομακρύνει τον Μουσταφά Κατραντζή από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για "κλίμα στοχοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας".

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εξελίξεις γύρω από τους υποψήφιους βουλευτές στη Ροδόπη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε λαθεμένη την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να απομακρύνει τον Μουσταφά Κατραντζή, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν θα ακολουθήσει τον ολισθηρό δρόμο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ήταν λαθεμένη η απόφαση. Πιστεύω ότι κάνει λάθος και μάλιστα εκ των υστέρων. Έχουν τυπωθεί τα ψηφοδέλτια, το όνομά του είναι γραμμένο στα ψηφοδέλτια. Είναι λάθος γιατί δεν πρέπει κατά τη γνώμη μου να χρησιμοποιούμε ένα κλίμα στοχοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για «μέγιστη υποκρισία του Κυριάκου Μητσοτάκη» υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορείς να βάζεις τα εθνικά θέματα στην αρένα της προεκλογικής αντιπαράθεσης».

«Δεν ζήτησα να φύγει ο Κατρατζή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ίσα ίσα, είναι λάθος. Αυτός είναι ένας ολισθηρός δρόμος όπου δεν θα ακολουθήσω. Δεν θα χορέψω το ταγκό της ανευθυνότητας με τον κύριο Μητσοτάκη. Θα το χορέψει μόνος του» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε ότι το ζήτημα στη Ροδόπη είναι πολύ ευαίσθητο κάνοντας λόγο για άγαρμπη διαχείριση από τον Κ. Μητσοτάκη ο οποίο το ξεκίνησε.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλε κεντρικό θέμα τη Θράκη» μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαίου τόνισε ο Αλ. Τσίπρας αναρωτώμενος χαρακτηριστικά «τόση αλαζονεία;»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ «επιχείρησε να του στήσει παγίδα» και υπενθύμισε ότι μετά τις εκλογές έλαβε ένα μήνυμα, «χωρίς να στείλει τον διοικητή ΕΥΠ όπως έκανα εγώ», και δύο εβδομάδες αργότερα «το είδε δημοσιοποιημένο στο Πρώτο Θέμα».

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση