Κως: «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της» λένε ο πατέρας και ο αδελφός της Αναστάζια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 19:39 Κως: «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της» λένε ο πατέρας και ο αδελφός της Αναστάζια

Όπως περιέγραψε ο πατέρας της, όταν έμαθε για την εξαφάνιση αρχικά, θεώρησε πως την άρπαξαν άτομα της μαφίας

Να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά ζητούν ο πατέρας και ο αδελφός της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είναι πεπεισμένος πως η κόρη του δολοφονήθηκε επειδή προσπάθησε να αντισταθεί στους επίδοξους βιαστές της. «Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να έρθουν σεε ερωτική επαφή μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή» υποστήριξε στο Mega και την εκπομπή Live News.

Αρχικά όπως περιέγραψε, όταν ενημερώθηκε για πρώτη φορά, σκέφτηκε πως η Αναστάζια έπεσε θύμα απαγωγής. «Εγώ πίστευα ότι την απήγαγαν από κάποια μαφία για να έχουν κέρδος. Αυτή η σκέψη σταμάτησε να υπάρχει στο μυαλό μου, όταν οι ελληνικές Αρχές βρήκαν από κάμερες ότι η κόρη του βρέθηκε, σε μία ομάδα και μετά πάνω στο μηχανάκι».

Και όπως υποσήριξε, από το δικό του μυαλό δεν πέρασε ποτέ η σκέψη για ανάμειξη και εμπλοκή του συντρόφου της κόρης του στο έγκλημα. Αποκαλύπτει μάλιστα και το άλλοθι που έχει ο νεαρός για τη νύχτα της δολοφονίας. «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δε θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, αυτός εργαζόταν. Να τους βρούνε και σίγουρα δεν ήταν ένας, ήταν παραπάνω. Και από την πλευρά της Πολωνίας θα γίνει έρευνα από την εισαγγελία και να τους τιμωρήσουν».

Ο πατέρας της αδικοχαμένης 27χρονηςαναφέρθηκ και στα όσα ακούγονται για χρήση ναρκωτικών. «Ήταν 4 χρόνια στην Ολλανδία και εκεί είναι νόμιμη η μαριχουάνα, δεν ήταν εξαρτημένη, αλλά κάπνιζε. Από εκεί έφυγε γιατί έλεγε ότι εκεί όλοι είναι ναρκομανείς. Δεν έπινε πολύ, δύο μπύρες, λίγο κρασί, ίσως όχι μπύρες μόνο κρασί».

Επίσης, μίλησε για το κάψιμο στο χέρι της το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, ίσως είχε επιβαρύνει το τελευταίο διάστημα την ψυχολογία της. «Κάηκε από την λαμαρίνα του φούρνου. Γι’ αυτόν τον λόγο, αυτήν την ημέρα δεν πήγε στη δουλειά με τον σύντροφό της. Ήταν να βρεθούν σε ένα μπαρ με τον σύντροφό της μετά τις 22:00 η ώρα το βράδυ. Το κάψιμο ήταν στο χέρι ψηλά. Εγώ νομίζω ότι επειδή έκαψε το χέρι της ήταν στεναχωρημένη γι’ αυτό τον λόγο και ίσως ήθελε να ανάψει τσιγάρο. Ίσως της υποσχέθηκαν ότι θα την προμηθεύσουν με αυτό και μερικές ώρες ήταν μαζί τους» δήλωσε ο πατέρας της Αναστάζια η οποία είχε πάρει την απόφαση να πάει το φετινό καλοκαίρι στην Κω και να πιάσει δουλειά στην κουζίνα ξενοδοχείου του νησιού. Σκοπός της ήταν να κάτσει όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το φθινόπωρο να επιστρέψει στη χώρα της.

Από την πλευρά του, ο μεγαλύτερος αδελφός της, Αντριάν, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ανέφερε πως θέλει «να τιμωρηθούν όσο πιο αυστηρά γίνεται. Και ελπίζω η περίπτωση της αδελφής μου να είναι προειδοποίηση για άλλες κοπέλες, άνδρες και γενικά για όλους. Ελπίζω ότι ο θάνατος της αδελφής μου, δεν θα πάει άδικα», δηλώνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στις ελληνικές Αρχές και την ελληνική δικαιοσύνη αν και- όπως λέει- η μεγαλύτερη του επιθυμία είναι να βρεθεί για λίγο στο ίδιο κελί με τον δολοφόνο της αδελφής του.

«Η πιο μεγάλη μου επιθυμία θα ήταν να ήμουν στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση όπως βρέθηκε η αδελφή μου» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του βάζουν το χέρι τους στη φωτιά πως ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια δεν εμπλέκεται στην δολοφονία της. «Κόβω το χέρι μου. Είμαι σίγουρος 100%. Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

Για τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης αντιθέτως, τον 32χρονο συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές είπε: «Μου φαίνεται ότι αυτός το έκανε, γιατί δεν πιστεύω πως ένας άνδρας που την πήρε με το μηχανάκι, δεν έχει εμπλοκή».

Επίσης, ο αδελφός της 27χρονης, μίλησε για το όνειρο της Αναστασίας να γίνει μοντέλο και ξεκαθάρισε τα πάντα για το πολωνικό site όπου η νεαρή παρουσιάζεται ως συνοδός. Ήταν- όπως λέει- το εργαλείο για να κλείνει δουλειές για προώθηση προϊόντων και εκδηλώσεων. «Η αδελφή μου ήταν στο site hostess, ήθελε να εργάζεται σε κάποιες εκδηλώσεις και να εξελίσσεται σε αυτό».

Αν και το όνειρο της ζωής της ήταν να γίνει μοντέλο, η Αναστάζια ήταν ιδιαίτερα εργατική και δεν δίσταζε να κάνει χειρωνακτικές δουλειές και αγροτικές εργασίες για να βγάλει τα προς το ζην. Στην τελευταία της δουλειά ως εποχιακή στην Κω είχε ένα ατύχημα. Το έγκαυμα στο χέρι, όπως λέει ο αδελφός της, την είχε επηρεάσει πολύ ψυχολογικά. «Σίγουρα ήταν πολύ στεναχωρημένη, γιατί είναι κοπέλα που έδινε σημασία στην εμφάνιση της».

Ο αδελφός της εξήγησε επιπλέον, πως η 27χρονη Αναστάζια ήταν πολυταξιδεμένη και ιδιαίτερη φιλική με τον κόσμο. Ήταν τόσο καλοπροαίρετη μάλιστα που ίσως κάποιοι να το εκμεταλλεύτηκαν θα συμπληρώσει. «Ήταν πάρα πολύ φιλική, ίσως υπερβολικά φιλική, γιατί ταξίδευε σε πολλά μέρη. Γνώριζε συνεχώς άτομα πολλών εθνικοτήτων και δεν ένιωθε απειλή».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση