ΚΑΤ: Ασθενής μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στα Επείγοντα γιατί δεν έβρισκε τραυματιοφορέα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 13:59 ΚΑΤ: Ασθενής μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στα Επείγοντα γιατί δεν έβρισκε τραυματιοφορέα

Ακόμη μια ιστορία καθημερινής τρέλας μέσα από τα νοσοκομεία βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς όπως έγινε γνωστό ένας ασθενής με τραύμα στο πόδι δεν περίμενε να βρεθεί τραυματιοφορέας και εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στα επείγοντα του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Συγκεκριμένα, ένας τραυματισμένος ασθενής, έφτασε στο νοσοκομείο ΚΑΤ και περίμενε να βρεθεί τραυματιοφορέας για να τον βοηθήσει στη μετακίνησή του. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, τραυματιοφορέας δεν υπήρχε κι έτσι ο ασθενής αποφάσισε να εισέλθει μόνος του στα επείγοντα με… το αυτοκίνητό του!

Διαφορετική είναι η εκδοχή που δίνει η διοίκηση του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Σύμφωνα με πηγές του newsit.gr, ο άνδρας βρέθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε ημέρα μη εφημερίας. Από την είσοδο, η ασφάλεια του συνέστησε να παρκάρει δίπλα στη ράμπα των Επειγόντων και του ζήτησε να περιμένει μέχρι να βρεθεί τραυματιοφορέας.

Ο άνδρας που είχε μεταβεί μόνος του στο νοσοκομείο, όμως, πονούσε πολύ.

Κι ενώ σύμφωνα με το Νοσοκομείο, δεν είχαν περάσει παρά 10 το πολύ λεπτά από την ώρα που ειδοποιήθηκε ο τραυματιοφορέας, ο ασθενής δεν είχε υπομονή και εισήλθε με το Smart αυτοκίνητό του στον εσωτερικό χώρο που βρίσκονται τα ΤΕΠ.

Στη συνέχεια ήρθε η ασφάλεια και του ζήτησε να βγάλει το αυτοκίνητο και να το παρκάρει στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Η ΠΟΕΔΗΝ, επιβεβαιώνει το συμβάν.

Γιάννα Σουλάκη / Πηγή: iatropedia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση