Ο Μητσοτάκης ήπιε καφέ με Ρέμο και Τσαπατάκη στη Θεσσαλονίκη: «Μόνο ο Μέσι λείπει» είπε ο τραγουδιστής (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 16:38 Ο Μητσοτάκης ήπιε καφέ με Ρέμο και Τσαπατάκη στη Θεσσαλονίκη: «Μόνο ο Μέσι λείπει» είπε ο τραγουδιστής (BINTEO)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο γνωστός τραγουδιστής και ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης ήπιαν τον καφέ τους παρέα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου θα μιλήσει στους κατοίκους της πόλης.

Ωστόσο, ήπιε τον καφέ του σε πολύ γνωστό μαγαζί του κέντρου της πόλης μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο αλλά και τον Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης, Αντώνη Τσαπατάκη.

Όπως αναφέρει το theopinion.gr, οι τρεις άνδρες συζήτησαν σε πολύ χαλαρή διάθεση, ενώ η παρέα τους έχει μαγνητίσει τα βλέμματα των θαμώνων και των περαστικών και αρκετοί από αυτούς τους πλησίασαν και τους μίλησαν.

 

 

Μάλιστα, στη σέλφι που έβγαλαν με έναν μικρό θαυμαστή, ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε: «μόνο ο Μέσι λείπει από τη φωτογραφία».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στον Πύργο του ΟΤΕ όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σήμερα (21/6) το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στους πολίτες στη Νέα Παραλία και συγκεκριμένα στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση