Νίκαια: Έβγαλε χειροβομβίδα και ζητούσε πίσω το κλεμμένο κινητό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 18:12 Νίκαια: Έβγαλε χειροβομβίδα και ζητούσε πίσω το κλεμμένο κινητό

Χαμός έγινε σε μαγαζί που εμπορεύεται και επισκευάζει ηλεκτρονικές συσκευές στη Νίκαια, όπου εμφανίστηκε την Τρίτη ένας 48χρονος και παρέδωσε ένα κινητό τηλέφωνο για επισκευή. Είπε στον υπάλληλο ότι το τηλέφωνο ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο…

Όμως, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, το κινητό ήταν κλεμμένο! Και μάλιστα, ο πραγματικός ιδιοκτήτης του τηλεφώνου, ακολουθώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη του, δεν άργησε να φτάσει στο κατάστημα!

Είπε στον υπάλληλο ότι του είχαν κλέψει το τηλέφωνό του και ότι το ηλεκτρονικό σήμα παρακολούθησης, τον οδήγησε εκεί. Αφού έδειξε τα απαραίτητα αποδεικτικά στον υπάλληλο, εκείνος του το παρέδωσε. Όμως η ιστορία δεν τελείωσε εκεί…

Ο άνθρωπος που είχε αφήσει στο μαγαζί, πήγε εκεί δύο ημέρες μετά και… ζητούσε πίσω το κινητό! Όταν του είπαν ότι είχε αποκαλυφθεί τι είχε συμβεί και ότι το τηλέφωνο είχε πλέον επιστραφεί στον πραγματικό ιδιοκτήτη του, τότε ο άνδρας, σε έξαλλη κατάσταση, έβγαλε μία χειροβομβίδα και άρχισε να απειλεί τον υπάλληλο!

Στο μαγαζί έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 48χρονο και να τον οδηγήσουν στο τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας.

Ο 48χρονος συνελήφθη για κλοπή, εξύβριση, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η χειροβομβίδα κατασχέθηκε και έχει αποσταλεί προς εξέταση στην αρμόδια υπηρεσία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση