Οπαδικό επεισόδιο στο Αγρίνιο: Τον χτύπησαν και του έβγαλαν την μπλούζα της ομάδας του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 11:50 Οπαδικό επεισόδιο στο Αγρίνιο: Τον χτύπησαν και του έβγαλαν την μπλούζα της ομάδας του

Τον χτύπησαν, του έβγαλαν την μπλούζα της ομάδας του και στη συνέχεια τον λήστεψαν.

Θύμα οπαδικού επεισοδίου έπεσε ένας 18χρονος το περασμένο βράδυ στο Αγρίνιο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου για παροχή πρώτων βοηθειών αφού προηγουμένως, περί τα μεσάνυχτα, φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τέσσερα συνολικά άτομα.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, το επεισόδιο έγινε στο ύψος της πλατείας Δημάδη όπου κινούνταν ο 18χρονος φορώντας μπλούζα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Δυο άτομα, 17 και 19 ετών, τον πλησίασαν, του έβγαλαν τη μπλούζα, τον χτύπησαν και του άρπαξαν τσαντάκι όπου είχε κινητό και μικρό χρηματικό ποσό. Στο επεισόδιο σε βάρος του φέρονται να ενεπλάκησαν στη συνέχεια δυο ακόμη άτομα, 20 και 25 ετών.

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αθλητική βία και αναζητά τους φερόμενους ως δράστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση