Εκλογές 2023: Μητσοτάκης σε Σαρμά: «Η ζωή μάς επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 14:05 Εκλογές 2023: Μητσοτάκης σε Σαρμά: «Η ζωή μάς επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις»

Ανέλαβε ξανά το χαρτοφυλάκιο του πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

Το χαρτοφυλάκιο του πρωθυπουργού ανέλαβε από τον υπηρεσιακό ομόλογό του Ιωάννη Σαρμά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών 2023.

«Σας εύχομαι -όπως ορκιστήκατε και πριν- να υπηρετείτε την γενική ευημερία του ελληνικού λαού με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και να έχετε την πιο αποτελεσματική δουλειά για την πατρίδα σας» είπε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον σύντομο διάλογο που είχαν.

Ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε λέγοντας πως «Σας ευχαριστώ για τον άρτιο τρόπο με τον οποίο επιτελέσατε τα καθήκοντά σας. Η ζωή μάς επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις. Για το γεγονός ότι καταφέραμε να περάσουμε την μεταβατική περίοδο ανάμεσα από δύο εκλογικές διαδικασίες με τρόπο υποδειγματικό και να μπορώ ως εκλεγμένος πρωθυπουργός να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο και να συνεχίσω».

«Σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ όπως ορκίστηκα στο Σύνταγμα» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση