Viral σκηνή από ταινία του 1984 με τον Νίκο Παπαναστασίου μετά τον «κολυμβητή» σεριβοτόρο στη Ρόδο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 09:30 Viral σκηνή από ταινία του 1984 με τον Νίκο Παπαναστασίου μετά τον «κολυμβητή» σεριβοτόρο στη Ρόδο

Η ομοιότητα ανάμεσα σε ό,τι έκανε για τις ανάγκες του ρόλου ο Νίκος Παπαναστασίου και ό,τι συνέβη στη Ρόδο είναι προφανής

Μεγάλη συζήτηση, παρέμβαση δύο υπουργείων και εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 24ωρων οι εικόνες με τον σερβιτόρο στη Ρόδο που μπήκε σχεδόν μέχρι τον λαιμό στο νερό για να εξυπηρετήσει πελάτες σε beach bar στο «νησί των ιπποτών».

Οι εικόνες, όμως, στους πιο παρατηρητικούς και πιο... παλιούς θύμισαν σκηνή από την ταινία «Λαλάκης ο εισαγόμενος» του 1984 με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παπαναστασίου.

Στη σκηνή που έγινε viral λόγω της ομοιότητας με ό,τι συνέβη στη Ρόδο, φαίνεται ο Νίκος Παπαναστασίου, ο οποίος δουλεύει ως σερβιτόρος, να μπαίνει σε πισίνα προκειμένου να εξυπηρετήσει μια πελάτισσα.

Δείτε τη σκηνή από την ταινία του 1984

Για την ιστορία εκτός από τον Νίκο Παπαναστασίου στην ταινία συμμετείχαν οι Κατερίνα Γιουλάκη και Μάρκος Λεζές.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Νίκος Παπαναστασίου για την ταινία η οποία τον βοήθησε να γίνει πιο γνωστός, το σενάριό της βασίστηκε στην εκστρατεία με σύνθημα «Ο Επιμένων Ελληνικά» με πρωταγωνιστή τον «Λαλάκη τον εισαγόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση