Προκλητική απάντηση του ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο: «Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 23:01 Προκλητική απάντηση του ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο: «Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο ιδιοκτήτης του beach bar στη ρόδο με τον «κολυμβητή» σερβιτόρο.

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο που έχει προκαλέσει σάλο με την εικόνα του νεαρού σερβιτόρου μέσα στο νερό για να σερβίρει πελάτες σε πλωτές ξαπλώστρες, προχώρησε σε νέες δηλώσεις για το περιστατικό.

Η εκπομπή «Tlive» του Alpha παρουσίασε δηλώσεις του ιδιοκτήτη, ο οποίος είπε αρχικά: «Εμείς δεν βάλαμε με το ζόρι τον εργαζόμενο να πάει μέσα στη θάλασσα. Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός. Πήγε από μόνος του για να πάρει τα τυχερά». Στη συνέχεια ο εργοδότης του νεαρού σερβιτόρου πρόσθεσε: «Πήγε από άλλη πλευρά και όχι από εκεί που έπρεπε να πάει».

Όσο για το γεγονός πως έχει τοποθετήσει ειδική κατασκευή μέσα στη θάλασσα για τις ξαπλώστρες, ανέφερε: «Είναι στο μάτι του καθενός να βλέπει αυτό που κάνουμε εμείς, που βάζουμε τις ξαπλώστρες στη θάλασσα. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό γιατί η παραλία δεν έχει κόσμο, μπας και έρθει κάποιος και κάτσει. Δεν είναι εμπορική παραλία εδώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση