Μια ακόμα τραγωδία με Ιρλανδό τουρίστα - Ανασύρθηκε νεκρός από πισίνα στη Ζάκυνθο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 13:55 Μια ακόμα τραγωδία με Ιρλανδό τουρίστα - Ανασύρθηκε νεκρός από πισίνα στη Ζάκυνθο

Μετά τον θάνατο των δύο 18χρονων Ιρλανδών στην Ίο μια ακόμα τραγωδία με έναν 20χρονο συμπατριώτη τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας -  20χρονος βρέθηκε νεκρός σε πισίνα στον Λαγανά της Ζακύνθου

Το τραγικό περιστατικό σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ σημειώθηκε στις 2 Ιουλίου ωστόσο τοπικά μέσα της Ζακύνθου αναφέρουν ότι ο τουρίστας πέθανε λίγες ημέρες πριν

Λίγες μόνο μέρες μετά τη διπλή τραγωδία με τους δύο 18χρονους Ιρλανδούς που βρήκαν τραγικό θάνατο στην Ίο ένας ακόμα νεαρός Ιρλανδός τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε πισίνα στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 20χρονος βρισκόταν σε γνωστό Beach Bar στον Λαγανά στη Ζάκυνθο, όταν έχασε τις αισθήσεις του στην πισίνα.

«Αφού τον εντόπισε ακίνητο στην πισίνα ο ιδιοκτήτης του bar, ο οποίος είναι και ναυαγοσώστης, πήδηξε αμέσως μέσα και του έκανε ΚΑΡΠΑ. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Στη συνέχεια η σορός του στάλθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail.

Σύμφωνα με την νεκροψία, ο νεαρός πέθανε από αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα - όταν μια ρήξη αιμοφόρου αγγείου προκαλεί το γέμισμα των πνευμόνων με αίμα ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον προσδιορισμό της αιτίας του οιδήματος.

Μια μπαργούμαν που εργαζόταν στο κλαμπ είπε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι πριν βρεθεί στην πισίνα, ο νεαρός άνδρας ήταν «χλωμός και έτρεμε».

Ο συντετριμμένος ιδιοκτήτης κλαμπ ανέφερε: «Ο άνδρας μπήκε στην πισίνα και μετακινήθηκε από τη μια πλευρά της πισίνας στην άλλη. Η μπαργούμαν τον είδε και ανησύχησε γιατί φαινόταν πολύ χλωμός».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε τρεις φορές να του κάνουμε ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν είχε καμία διαφορά, μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και σε σοκ. Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο». Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 Ιουλίου, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ωστόσο σε τοπικά μέσα αναφέρετε ότι ο τουρίστας πέθανε στις 26/6.

Ο πατέρας του Άντριου συγκλονίζει – «Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι»

Τέσσερις ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο των δύο 18χρονων Ιρλανδών στην Ίο, ο πατέρας του Άντριου Ο’ Ντόνελ, Γκάβιν, συγκλονίζει για την απώλεια του γιου του, λέγοντας ότι «έχασα το αγαπημένο μου αγόρι», σύμφωνα με στενό οικογενειακό φίλο που μίλησε στη Daily Mail και ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος.

«Ο Γκάβιν είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος, όπως και όλη η οικογένειά του. Ο παππούς του Άντριου, ο Τζο είναι γιατρός και ήταν πολύ περήφανοι για τον Άντριου, ο οποίος βρισκόταν στην ακμή της ζωής του. Αυτή είναι μία ανείπωτη τραγωδία. Όλοι βρίσκονται σε σοκ. Είναι απλώς ανεξήγητο. Ο Άντριου και ο Μαξ ήταν τόσο νέοι. Απλώς δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό. Όλοι θρηνούμε και για τις δύο οικογένειες».

Ίος: Έρευνες αν ήπιαν ποτά - «μπόμπες» οι Ιρλανδοί – Εγκληματική ενέργεια ψάχνουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της κατανάλωσης νοθευμένων ποτών για τους δύο Ιρλανδούς που «βρήκαν» τραγικό θάνατο στο νησί. Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στη Daily Mail, ανέφερε για τον Ο’ Ντόνελ που «έχασε» πρώτος τη ζωή του ότι «ενώ τα τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι του υποδηλώνουν με την πρώτη ματιά ότι ξέφυγε από την πορεία του, πως σκόνταψε και έπεσε, διερευνούμε και εγκληματική αμέλεια».

«Τα ποτά που κατανάλωσαν αυτός και οι συμμαθητές του μπορεί να είχαν παραποιηθεί, οδηγώντας τον στην κατάσταση που βρισκόταν όταν έφυγε από το μπαρ νωρίς το Σάββατο για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του», προσέθεσε στη συνέχεια.

Καταφθάνουν αστυνομικοί από την Ιρλανδία

Οι ιρλανδικές αρχές αναμένεται να στείλουν ειδικούς αστυνομικούς, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για τους θανάτους των δυο παιδιών.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας κατά την αποχώρηση των σορών

Σήμερα το πρωί στις 08:00, το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Ίου, ενώ, τις δύο σορούς συνόδευσαν περίπου 500 συμπατριώτες τους, που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο υγείας του νησιού για να συμπαρασταθούν στους απαρηγόρητους γονείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση