Βρήκε τον σκύλο του ύστερα από 5 χρόνια - Χάρη στα social media

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 16:15 Βρήκε τον σκύλο του ύστερα από 5 χρόνια - Χάρη στα social media

Η γυναίκα που βρήκε τον σκύλο ανήρτησε σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Χάρη στα social media ο Νίκος από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης κατάφερε ύστερα από πέντε χρόνια να βρει τον σκύλο που είχε χάσει.

Ο Νίκος έψαχνε τον σκύλο, ένα Τζακ Ράσελ με το όνομα Μάουι, τουλάχιστον για έναν χρόνο αφού χάθηκε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media δινόταν αμοιβή σε όποιον τον βοηθούσε, αν και ο ίδιος είχε πλέον χάσει την αισιοδοξία του.

Ωστόσο μία γυναίκα βρήκε τον σκύλο στην οδό Μαρτίου. Αμέσως, τον πήρε μαζί της στο σπίτι της και τον φρόντισε. Στη συνέχεια, ανήρτησε μερικές φωτογραφίες του σκύλου στα social media. Χάρη σ’ αυτές τις φωτογραφίες, ο Νίκος αναγνώρισε τον σκύλο και επικοινώνησε μαζί της.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Νίκος και ο Μάουι να βρεθούν ξανά ύστερα από πέντε χρόνια με τη στιγμή να καταγράφεται σε βίντεο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση