Νίκος Ανδρουλάκης: O Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 20:28 Νίκος Ανδρουλάκης: O Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν

Στο βήμα της Βουλής βρέθηκε για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στη συνεδρίαση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

«Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τις μάχες του μέλλοντος. Θα αγωνιστούμε για τους νέους ανθρώπους, για το αυτονόητο δικαίωμά τους να προκόβουν με τις δικές του δυνάμεις», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης για να προσθέσει… «Να εδραιωθεί το κοινωνικό κράτος στην Υγεία, την Παιδεία, την Ασφάλιση».

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε… «Να τραβήξουμε μπροστά, απαρέγκλιτα. Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τις μάχες του μέλλοντος. Θα αγωνιστούμε για τους νέους ανθρώπους, για το αυτονόητο δικαίωμά τους να προκόβουν με τις δικές του δυνάμεις». 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «έδωσε υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν και απέκρυψε όσα έρχονται», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Το κοινωνικό κράτος για εμάς, είναι προτεραιότητα», πρόσθεσε ακόμη, μεταξύ άλλων, ο κ. Ανδρουλάκης.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αναφορά του πρωθυπουργού για το άρθρο 16, είπε ότι «προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση του Δημοσίου Πανεπιστημίου. Αλλά δεν είμαστε αρνητικοί στην ουσιαστική ρύθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με γνώμονα την αυτονομία, τη λογοδοσία και τα υψηλά στάνταρ όπως και σε άλλες χώρες». Σημείωσε, ωστόσο, ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ λέει «όχι» σε «εμπόριο πτυχίων».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση